Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:07:2021 21:49
The Athletic: Arsenal udlejer William Saliba med option på salg

Arsenal udlejer nok en gang forsvarsspilleren William Saliba.


Den franske forsvarsspiller William Saliba skal i den kommende 2021/22 sæson nok en gang tørne ud for leje. Denne gang i Ligue 1 klubben Marseille.

Det erfarer den troværdige avis The Athletics, som tilføjer, at der denne gang er tale om en option på, at Marseille kan købe stopperen.

Nu 21 årige Saliba kom til Arsenal, hvor han allerede var fast mand i Ligue 1 aktuelle Saint Etienne og siden har sæson på leje hos selvsamme Saint Etienne og OGC Nice fulgt, hvor Saliba har nydt stor succes.

Derfor vækker det forundring hos mange Arsenal fans, der ikke forstår, hvor Mikel Arteta ikke vil satse på det lovende stopper.

Ikke desto mindre lader det ikke til, at Arsenal på noget tidspunkt har været overbevist af at gøre brug af Saliba på førsteholdet.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE