Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:11:2020 10:44
Atalanta-profil: Ville ønske denne Liverpool-stjerne ikke var skadet

Robin Gosens ærgrer sig over ikke at få muligheden for at stå over for Trent Alexander-Arnold.


Virgil van Dijk, Joe Gomez, Trent Alexander-Arnold er blot nogle af de navne, som er på skadeslisten hos Liverpool, der møder Atalanta i Champions League i aften.

Og det ærgrer Atalantas Robin Gosens, at han ikke kan komme til at spille over for Trent Alexander-Arnold, som han kalder for en af de bedste backs i verden.

- Det er en skam, at Trent Alexander-Arnold ikke spiller. Der er ingen tvivl om, at han er en de bedste backs i verden, siger Atalantas venstre wingback, der kunne have set frem til mange dueller mod englænderen, ifølge Liverpool Echo.

Da de to klubber mødtes for tre uger siden var Robin Gosens ikke med for Atalanta, der endte med at tabe 5-0 på hjemmebane mod et veloplagt Liverpool-mandskab.

Men tyskeren mener, at Atalanta har lært noget fra den kamp, som de tager med sig til Anfield.

- Vi lærte af den første kamp. Vi blev strukket for langt ud. Vi skal være mere kompakte. De kan lide at tvinge modstanderen tilbage og spille dybt, så vi ønsker ikke at finde os i samme problemer som i Bergamo, siger Gosens.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED