AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:06:2020 09:52
Atalanta-profil flirter med Tottenham: Jeg kan ikke sige nej til dem

Atalantas Timothy Castagne kan meget vel havne i Tottenham, hvis London-klubben gør alvor af deres interesse.


Tottenham skulle efter sigende have et godt øje til Atalantas Timothy Castagne, og det viser sig nu, at interessen er gengældt. 

Den 24-årige belgier har været en afgørende figur for Atalanta i denne sæson, men han er nu klar til at tage det næste skridt, og det kan meget vel blive et skifte til Tottenham: 

- Jeg tror, at tiden er kommet til at tage afsked med Atalanta, men jeg vil ikke blive skuffet, hvis jeg må blive, indleder Castagne i et interview med La Derniere Heure og fortsætter. 

- Jeg er stolt over Tottenhams interesse. Det viser, at hårdt arbejde betaler sig, og jeg håber, at de gør alvor af interessen. Når et hold som Tottenham banker på din dør, så kan du ikke sige nej. 

Udover Tottenham er Paris SG også interesseret i Castagne, men belgieren fortalte i maj, at han hælder mod et skifte til Premier League. 

Hans kontrakt med Atalanta udløber om et års tid, og Tottenham bør derfor kunne hente ham for en overkommelig pris. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED