Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:11:2020 20:31
Astronomisk beløb: £100 millioner er ikke nok, hvis PL-stjerne skal til City

100 millioner pund er ikke nok, hvis Jack Grealish skal bytte Aston Villa ud med Manchester City.


Det skal være et beløb af astronomisk kaliber, hvis Aston Villa-kaptajnen, Jack Grealish, skal skifte til Manchester City.

Det tidligere Aston Villa-koryfæ, Alan Hutton, mener, at den engelske landsholdsspiller storartede præstationer uundgåeligt vil tiltrække stor interesse.

Grealish har fået en forrygende start på sæsonen for både Aston Villa og det engelske landshold. I Premier League er det indtil videre blevet til fem mål og seks oplæg.

Og han ligger også lunt i svinget, når det drejer sig om, hvorvidt han kan sikre sig en plads i den engelske landsholdstrup til EM næste sommer.

Grealish blev i løbet af den forgangne sæson kædet kraftigt til Manchester United, men et skifte blev altså som bekendt ikke til noget.

Men nu svirrer rygterne igen. Denne gang er det Manchester City, der vil have del i Grealish’ imponerende bedrifter. Ifølge flere medier er The Citiyzens klar med 100 millioner pund for ham og holdkammeraten Douglas Luiz.

Villa forlangte angiveligt 80 millioner pund for Grealish i løbet af sommeren, og nu står det klart, at end ikke 100 millioner pund er nok for den 25-årige landsholdsspiller, mener hans tidligere holdkammerat, Alan Hutton.

Alan Hutton tror dog ikke, at det varer længe, før der kommer et stort pengeskifte Grealish’ vej.

- Han ville koste et astronomisk beløb nu, tænker jeg, siger Hutton til Football Insider.

- De talte om 80 millioner pund før sæsonen begyndte, og se nu, hvad han har gjort denne sæson. Jeg mener, han er så god, at han kan komme i startopstillingen i alle klubber i hele verden.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED