Aston Villa slår Everton efter gylden anden halvleg

18.09.2021 Kl. 18:23
Aston Villa tog sæsonens anden sejr efter en forrygende anden halvleg.

Der var fuld fart fra start, men kvaliteten manglede, når både Aston Villa og Everton nærmede sig målet.

Men der blev ikke scoret inden pausen i den sene Premier League-kamp, selvom blandt andre Danny Ings og Demarai Gray havde fine chancer for at komme på tavlen.

Aston Villa spillede bedst, og efter 66 minutter kom hjemmeholdet foran, da Matty Cash brød igennem i højre side og bragede bolden ind i det nærmeste målhjørne.

Bare tre minutter senere nåede Tyrone Mings højest på et hjørnespark, som Lucas Digne var uheldig med at have sidste berøring på, hvorfor franskmanden blev noteret for et selvmål.

Everton rykkede længere frem på banen, men det endte med at koste dyrt. Indskiftede Leon Bailey fik en halv banelængde at løbe på, og da han kom ind i feltet, bragede jamaicaneren bolden i nettet.

Det endte 3-0, og dermed måtte Everton indkassere sæsonens første nederlag, mens Aston Villa tog sin anden sejr.