AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:02:2021 21:20
Aston Villa forrest i jagten på norsk Premier League-profil

Sheffield United ligner en nedrykker fra Premier League, og det kan føre til et salg af Sander Berge til Aston Villa


På det her stadie af sidste sæson gik spekulationerne lystigt på, hvem der ville hente Jack Grealish, hvis Aston Villa rykkede ned. Men The Villans reddede Premier League-livet i sidste spillerunde og har i denne sæson haft anderledes vind i sejlene. 

Og nu ser det ud til, at Villa selv forsøger at lukrere på en tilsvarende situation hos en anden nedrykningstruet klub. Sheffield United er nemlig isoleret i bunden af Premier League, og det kan tvinge dem til at sælge Sander Berge til sommer. 

Den norske midtbanespiller har imponeret trods problemerne hos The Blades, og ifølge Eurosport vil han ikke mangle bejlere, når og hvis nedrykningen bliver en realitet. De meddeler samtidig, at Aston Villa er favoritter til at sikre sig Berge, der menes at have et prisskilt på omkring 30 millioner pund. Tidligere har storklubber som blandt andre Liverpool og Tottenham været sat i forbindelse med profilen.

Villa kan blive øvrigt ansporet til at byde på Sander Berge, hvis Manchester City vælger at benytte deres tilbagekøbsklausul på Douglas Luiz, der kan hentes hjem til Etihad for 25 millioner pund. 

Berge sidder pt. ude med en skade og forventes ikke tilbage i aktion før marts/april.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE