Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:02:2021 21:43
Aston Villa forbyder managerspil hos sine spillere

Aston Villa er ved at finde ud hvor et læk om Jack Grealish' skade kommer fra, og derfor har klubben forbudt managerspil.


Det er slut med at sætte fantasyhold i Aston Villa.

The Times skriver således, at Premier League-klubben har besluttet, at spillerne skal holde sig fra at have et managerhold på Premier Leagues officielle hjemmeside.

Det sker som en konsekvens af, at der i dagene op til Aston Villas kamp mod Leicester i weekenden var rygter om, at Jack Grealish ikke kunne spille som følge af en skade.

En bruger på Twitter opdagede således, at tre Aston Villa-spillere samt klubbens performanceanalytiker og en af fysioterapeuterne.

Sidenhen er The Villans gået i gang med at finde ud af, hvor lækket om Grealish’ fravær stammer fra – og derfor har klubben taget sine forholdsregler omkring managerspil.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED