Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:05:2021 11:41
Aston Villa er favorit til at købe uønsket Chelsea-spiller

Aston Villa er klar til at købe Tammy Abraham i Chelsea.


Tammy Abraham er ikke en spiller, som Thomas Tuchel ser det store lys i, og derfor er Chelsea også klar til at sælge den engelske angriber i sommerens transfervindue.

Og Abraham kan meget vel vende retur til Aston Villa, der tidligere har lejet ham hos The Blues.

Således skriver Football Insider, at Birmingham-klubben er favorit til at sikre sig Abrahams underskrift, som også West Ham, Wolves og Leicester er interesseret i.

Prisen for Abraham er angiveligt 342 millioner kroner, og det er West Ham ikke parat til at betale, men situationen er en anden med Aston Villa, som er villig til at betale det, som Chelsea forlanger.

Der spekuleres allerede i, at en tilgang af Chelsea-spilleren vil betyde, at Ollie Watkins rykkes ud på en kant, hvor han tidligere har spillet med succes hos Brentford, inden han blev omskolet til angriber.

Abraham har kontrakt med Chelsea til sommeren 2023, men efter at have snakket om en forlængelse tidligere kunne parterne ikke blive enige – og nu kan hans tid i London-klubben måske snart være forbi.

I 2018/19-sæsonen var Abraham udlejet til Aston Villa, hvor han scorede 26 mål i 40 kampe.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED