Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:10:2021 15:27
Ashley afslører større bud: De ville betale mere end saudiaraberne

Mike Ashley fortæller, at han fik et større bud på Newcastle, end det den saudiarabiske investeringsfond betalte for klubben.


Torsdag aften blev det en realitet.

Mike Ashley solgte Newcastle til den saudiarabiske investeringsfund, Public Investment Fund, for en sum af £300 millioner.

Han kunne dog have tjent mere, hvis han havde solgt The Magpies til nogle andre.

- Jeg vil gerne meddele folk, at jeg modtog et større bud, end det jeg endte med at acceptere, siger Mike Ashley ifølge Daily Mail.

- Det var en anden, som også havde store midler, men jeg følte, at buddet fra de nuværende ejer ville være det bedste for Newcastle United. Pengene var ikke det eneste, der havde en betydning, lyder det fra Mike Ashley.

Udover Public Investment Fund er Amanda Staveley, der ejer PCP Capital Partners, også kommet ind i ejerkredsen og har købt 10 procent klubben, mens de to brødre, Simon og David Reuben, også har erhvervet 10 procent.

Newcastle forventes at have et stort beløb at kunne bruge på transfers - det kan du læse mere om her.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE