Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:12:2020 21:14
Arteta undrer sig: Hvorfor gør 10 Premier League-klubber dette?

Arsenal-træner Mikel Arteta forstår ikke, hvorfor man stemmer imod flere udskiftninger i Premier League.


For tredje gang i denne sæson benyttede flere Premier League-klubber sig af at stemme imod forslaget om fem udskiftninger.
 
Ændringerne fra tre til fem udskiftninger er ellers gået igennem i det meste af Europa, inklusive rækkerne i det engelske ligasystem og i FA Cuppen. Men altså ikke i Premier League.
 
10 klubber stemte imod, hvorimod et flertal på 14 klubber var påkrævet, førend forslaget kunne gå igennem.
 
På pressekonferencen forud for lørdagens opgør mod Everton, stillede Arteta sig uforstående over for, hvorfor de 10 klubber vælger at gøre, som de gør.
 
- Jeg mener, det mest vigtige lige nu er spillernes helbred. Den bedste måde at beskytte dem på, er ved at have muligheder for at beskytte dem. Det kan man gøre ved at udvide antallet af udskiftninger, sagde han blandt andet.
 
Aston Villa, Burnley, Crystal Palace, Fulham, Leicester, Leeds, Newcastle, Sheffield United, West Ham og Wolves stemte alle imod. 
 
Det er dermed i overvejende grad de mindre bemidlede klubber i ligaen, der valgte at stemme imod. Sandsynligvis på grund af den manglende bredde, hvilket topholdene i stedet har, og dermed giver en - for de mindre klubber - uønsket fordel.
 
Overraskende er det nok især at se Leicester på listen over nej-sigerne, for de har trods alt europæisk fodbold at se til, og det kan dermed i værste fald gå ud over The Foxes.
 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED