Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:11:2020 19:40
Arteta tilgiver Pépé efter udvisning: Arsenal-karrieren er ikke i fare

Nicolas Pépé har været udskældt siden sit røde kort for at nikke en skalle mod Leeds, men manager Mikel Arteta er klar til at tage franskmanden til nåde


Nicolas Pépé har endnu ikke formået at leve op til sit enorme prisskilt i Arsenal, og den franske kantspiller gjorde bestemt ikke sig selv mere populær, da han i søndagens 0-0 kamp mod Leeds fik et direkte rødt kort for en skalle mod Ezgjan Alioski. 

Men i det mindste kan Pépé regne med opbakning fra sin manager, Mikel Arteta, der bedyrer, at han torsdag får spilletid i Europa League mod Molde.

- Han har haft en virkelig god reaktion. Den måde han sagde undskyld på, og hvordan han forstod sit ansvar. Forhåbentlig kan vi i morgen se den spiller, vi gerne vil se have en god reaktion og hjælpe sit hold, udtaler spanieren ifølge The Independent.

- Jeg vil give Nico min fulde støtte altid. Han ved, hvad han skal forbedre, men vi kender også alle hans kvaliteter.

- Han har et ansvar, men jeg har også et ansvar. Det er at få det bedste ud af ham og finde den bedste position til ham, de bedste områder, hvor han kan gøre sin ting med bolden. 

- Men at sige, at dette skulle true med at ende hans karriere (i Arsenal, red), sådan er det slet ikke, slå Arteta fast. 

Arsenal møder torsdag Molde i Europa League. Der er kickoff kl. 21. Nicolas Pépé har karantæne i de næste tre Premier League-opgør. 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED