AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:12:2019 17:48
Arteta rygtes til Arsenal: Guardiola ser ham som sin afløser

Arsenal er på udkig efter en ny manager, og deres tidligere spiller Mikel Arteta er en af kandidaterne – han er i dag assistent for Pep Guardiola i Manchester City.


Mikel Arteta er udover rygtet om Arsenal også blevet rygtet til Everton, der for kort tid siden fyrede manager Marco Silva.

Arteta er assistent for Pep Guardiola i Manchester City, og Guardiola håber på, at Mikel Arteta tager over hos de lyseblå, når han selv stopper i klubben.

Guardiola blev af Sky Sports News spurgt, om han ville anbefale Arteta som en succesfuld afløser for ham på Etihad, skriver FourFourTwo.

- Det er han i stand til, men det afhænger af ham, klubben – mange ting, som jeg ikke kan beslutte, sagde Guardiola.

Guardiola siger dog samtidig, at han ikke vil stå i vejen for sin 37-årige assistent, hvis han ønsker at søge succes andre steder end i Manchester City.

- Han er klar til at være manager. Jeg er ikke en fyr, der sætter pistolen for hovederne af min stab eller spillere og siger, hvad de skal gøre, sagde Guardiola videre.

- Vi er mennesker, og alle har drømme og ønsker. Forhåbentlig kan han blive her sæsonen ud og den næste med – så længe som muligt i denne klub.

- Det er min drøm, men Mikel har sit eget liv, og jeg vil aldrig sige, hvad han skal gøre. Jeg kom her, og vi var i kontakt om at arbejde sammen, og tiden vi har brugt sammen, har været utrolig.

- Jeg har forsøgt at hjælpe ham, og han har hjulpet mig meget. Han ved, hvad jeg vil have, og hvad klubben vil have.

Pep Guardiola fortæller derudover, at de ikke har fået nogle henvendelser på Arteta på trods af rygterne.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED