Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:05:2021 21:58
Arteta presser Smith Rowe: En klassespiller laver 15 mål og 10 assists

Arsenal boss Mikel Arteta forventer fortsat at se meget udvikling fra Emile Smith Rowe.


Mikel Arteta sikrede sig i weekenden en uge mere i Arsenals trænersæde takket være en 3-1 sejr over West Brom, der dermed blev sikret matematisk nedrykning.

Den offensive midtbanespiller Emile Smith Rowe åbnede ballet, hvor englænderen scorede sit første Premier League mål nogensinde. 

Dette var til stor forløsning for Smith Rowe, der haft et større gennembrud i denne sæson, mens han stadig har haft til gode for alvor at åbne kontoen for mål og assists.

Manager Mikel Arteta udtaler overfor Evening Standard i forlængelse heraf, at han stadig forventer at se en del udvikling fra Emile Smith Rowe, som spanieren forlanger bliver mere målfarlig.

- Han har haft en glimrende sæson siden december, hvor han begyndte at spille. 

- Nu har han scoret sit første mål. En fremragende sæson for en nummer 10 i Premier League betyder, at man skal op og score cirka 15 mål og lave 10 assists. Så er du ved at være deroppe med de tunge drenge i Europa og i Premier League.

- Han har avnerne til at gøre det, men han har ikke gjort det endnu. Vi må forblive rolige med ham, hjælpe ham og så tror jeg, at han vil nå det skridt efter skridt.

20-årige Smith Rowes antal for Premier League sæsonen er nu oppe på 19 kampe med et mål og fire assists til følge. 

I alle turneringer lyder det på 30 kampe, tre mål og syv assists.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED