Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Arteta om at bænke Ramsdale: "Jeg lider"

Af Kasper Leif Pedersen
23.09.2023 Kl. 11:51
Mikel Arteta har sat nogle ord på beslutningen, om at bænke Aaron Ramsdale.

Det kom som en stor overraskelse, da Arsenal lige pludselig var interesseret i David Raya, da man havde Aaron Ramsdale i buret.

Interessen blev også materialiseret, og nu har spanske Raya startet inde i de seneste to opgør mod henholdsvis Everton og PSV Eindhoven.

 

 

Mikel Arteta har forud for søndagens North London-derby sat nogle ord på hele beslutningen, om at bænke Aaron Ramsdale, som han selv kalder for svær.

– Det er meget svært med hver enkelt spiller. Og jeg lider, og jeg bekymrer mig om hver enkelt spiller, der ikke spiller, men det er konkurrence, og det er min opgave at træffe beslutninger på den bedst mulige måde for holdet.

– I din mave, når du har spillere, der sidder (ude,red.), og du skal annoncere startopstillingen, er det en af de sværeste ting.

– Spillere føler sig værdsat og glade, når de spiller. Og når de ikke gør det, er det meget svært. Du ønsker, at de skal føle sig elsket og betroet, og måden at gøre det på er at lade dem spille. Men alle forstår, at det er en holdsport, og der er altid 11 spillere, der starter, sagde Arteta ifølge The Athletic.

Det er lidt dårlig nyt for Aaron Ramsdale, hvis han har forudsætninger om at tage startpladsen igen for Raya, som har holdt clean-sheets i sine første to kampe. 


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Afsløring: Klopp har afvist jobtilbud

2. Revser United-stjerne: "Han er nødt til at gøre det bedre"

3. Haaland når vild milepæl: Så rig er han

4Medie: Liverpool enig med stjerne

5. Milliarder er kommet i kassen – Chelsea får ny investor

Annonce