Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:02:2021 10:18
Arteta lovpriser lejesvend: Han har især én vigtig egenskab

Mikel Arteta er imponeret af Real Madrid-lejesvenden, Martin Ødegaard, der viser lederegenskaber.


Den norske landsholdsspiller kom til Arsenal i januar på en lejekontrakt, hvor han imponerer manager Mikel Arteta og viser, at han er en leder på banen. 

Selvom 22-årige Ødegaard skulle bruge tid til at komme i omdrejninger igen efter ikke at have spillet regelmæssigt, har den offensive midtbanespiller startet de sidste to kampe for the Gunners. 

Mikel Arteta er særlig imponeret over Ødegaards ageren på banen. 

- Han er en ung leder. Han viser karakter og intelligens på banen. Egenskaber, som en leder skal have, siger Arteta ifølge TeamTalk. 

- Ødegaard har været her i kort tid, men han har tilpasset sig meget hurtigt. Han får mere og mere respekt fra spillerne og staben, og hans betydning for holdet stiger hver uge, fortæller den spanske manager. 

Der er allerede forlydninger om, at Arteta gerne vil have Ødegaard på en permanent aftale, selvom der er fem måneder tilbage af lejeaftalen. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED