Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:11:2020 15:45
Arteta: Jeg ved at klubben fyrer mig - eller jeg forlader Arsenal

Mikel Arteta er udmærket klar over, at intet varer evigt i fodbold.


Mikel Arteta skal til at vende Arsenals resultater snart, hvis han vil undgå en fyreseddel allerede i denne sæson. Spanieren er dog udmærket klar over, at en fyring eller en opsigelse kommer på tale før eller siden.

For sådan er en træners lod i livet.

- Jeg vidste det øjeblik, jeg valgte at blive træner, at jeg en dag ville blive fyret eller forlade klubben. Jeg ved ikke, om det sker i morgen, om en måned, et år eller seks måneder. Men jeg bekymrer mig aldrig om det, udtalte Arteta efter søndagens nederlag til Wolves.

Arsenal har haft sin værste sæsonstart i 39 år og befinder sig lige nu på en skuffende 14. plads med 13 points efter 10 kampe. I stedet for at fokusere for meget på en mulig afskedigelse, vælger Arteta dog at fokusere på sine spillere.

- Min eneste bekymring er at få det bedste ud af spillerne og give denne klub den bedst mulige service, så vi kan blive bedre og bedre, men jeg gentager; Jeg bliver fyret eller forlader klubben en dag, men jeg ved ikke, hvornår det sker, sagde Arteta.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED