Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:10:2021 21:11
Arteta hylder ung Arsenal-spiller: Han bliver en topspiller

Der er et stort håb fra Mikel Arteta om, at Arsenal kan forlænge kontrakten med Eddie Nketiah, som han ser et stort lys i.


Mikel Arteta er ikke i tvivl.

22-årige Eddie Nketiah kommer til at udvikle sig til at blive en topspiller.

De rosende ord fra Arsenal-manageren kom på bagkant af tirsdagens Carabao Cup-opgør mod Leeds, hvor angriberen fandt vej til netmaskerne.

- Jeg er fuld af overbevisning om, at han kommer til at blive en topspiller, og det han forhåbentlig i Arsenal. Jeg er glad for at have ham her. Han er vores spiller, og jeg har høje tanker om ham. Stod det til, så skal han blive, siger Arteta til London Evening Standard.

Men som det ser ud lige nu, kan Arsenal risikere at miste Nketiah på en fri transfer til sommer, hvor han har kontraktudløb.

Gennem længere tid har London-klubben allerede forsøgt at få angrebstalentet, der har stået i skyggen af Alexandre Lacazette og Pierre-Emerick Aubameyang, til at underskrive en kontraktforlængelse, men det er altså ikke lykkedes.

- I sommer prøvede vi at løse den situation, der var, men det kunne vi ikke. Sådan en kontraktsituation bliver mere og mere normal i fodboldverdenen, fordi vi kommer fra coronapandemien og skal løse de problemer, den har medført, fortæller Arteta.

Nketiah kom til Arsenal fra Chelsea i 2015, og han har sidenhen fået 67 førsteholdskampe, hvor det er blevet til 15 scoringer.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE