Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:09:2021 15:36
Arteta hylder udskældt angriber: Han træner hårdest af alle

Det er ikke blevet til meget spilletid for unge Eddie Nketiah under Mikel Artetas styre. Men nu får han ros fra uventet kant.


22-årige Eddie Nketiah er faldet længere og længere ned ad rangstigen hos Arsenal, siden Mikel Arteta overtog styringen hos The Gunners.

Der har dog også været enkelte lyspunkter, for i forbindelse med Arsenals sejr mod Wimbledon i Carabao Cuppen onsdag aften bragte han sig selv på måltavlen, men spilletiden i Premier League i denne sæson er helt udeblevet.
 
I løbet af sommeren blev han rygtet væk til andre adresser, men endte altså med at blive på Emirates. Og på trods af manglen på spilletid modtager han nu fornem ros fra Arteta.
 
- Der har været en masse spekulation om ham og hans fremtid, men det har ikke påvirket ham, og han har bare knoklet på, lyder det fra Arteta ifølge The Mirror.
 
- Han er den, der træner hårdest i truppen, og han støtter sine holdkammerater uanset hvad. Så jeg er glad for, at han var involveret i et mål (mod Wimbledon, red.), for det fortjener han, siger Arteta. 
 
Arsenal skal i aktion i Premier League søndag eftermiddag, når ærkerivalerne fra Tottenham kommer på besøg. 
 
Arsenal har fået en svingende start på sæsonen i ligaen, hvor det er blevet til to sejre og tre nederlag, hvilket efterlader klubben på en 13. plads.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE