Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:01:2021 11:23
Arteta er klar: Vi begynder at se på potentielle signings

Mikel Arteta fortæller, at Arsenal er i fase to på transfermarkedet og begynder nu på at se på nye signings.


I starten af transfervinduet gjorde Mikel Arteta det klart, at man skulle af med spillere, før de kunne gøre sig tanker om at bringe nye spillere ind.

The Gunners har udlejet Sead Kolasinac og William Saliba, mens man har ophævet Sokratis' kontrakt og er millimeter fra at gøre det samme med Mesut Özil, der er på vej til Fenerbahce.

Nu går der rygter om, at Arsenal vil forsøge at hente Martin Ødegaard fra Real Madrid på en lejeaftale, og Mikel Arteta erkender også, at man er på det stadie, hvor de kan begynde at se på nye signings.

- Vi er i den proces nu. Vi har stort set gjort den første del, og nu fokuserer vi på næste fase. Det her transfermarked og omstændighederne gør det svært, men vi se på forskellige mulighed og ser tiden an, siger Mikel Arteta ifølge GOAL.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED