Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:12:2021 12:08
Arteta er klar til januartransfervinduet: Tingene kan hurtigt tage en drejning

Mikel Arteta vil ikke afvise, at Arsenal kommer til at røre på sig i januarvinduet.


Om en måned åbner januartransfervinduet i Premier League.

Her er det igen muligt for Premier League-klubberne at styrke deres mandskaber, selv om det oftest er et transfervindue, der er mere stille end sommertransfervinduet.

Mikel Arteta spår også et stille transfervindue for Arsenals vedkommende, men det kan hurtigt ændre sig.

- Vi snakker om transfers hver uge; hvordan vi kan forbedre holdet. Hvad der kan ske i januar. Hvordan transfervinduet kan påvirke vores trup. Som I ved, så er der lidt usikkerhed omkring nogle af vores spillere til sommer, så vi skal have en plan klar for, hvad der kommer til at ske, siger Mikel Arteta ifølge GOAL.

- I sommer skulle vi have meget på plads. Vi forventer ikke de store ting i januarvinduet, men vi er opmærksomme på, hvad der sker, hvis der kommer en mulighed for at styrke holdet.

- Vi skal være forberedte, fordi der kan ske ting og ser. Vi kan få skade, og derfor skal vi forberede os bedst muligt og have det hele planlagt, lyder det fra Arteta.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE