AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:09:2019 15:29
Arteta: Derfor afviste jeg Arsenal- og Newcastle-jobs

Mikel Arteta forklarer, at det manglende Champions League-trofæ var én af årsagerne til, at han blev i Manchester City.


Mikel Arteta har været assistenttræner i Manchester City siden 2016, hvor han stoppede sin aktive karriere for at gå trænervejen.

Den nu 37-årige spanier var dog tæt på at blive manager for Arsenal i forbindelse med, at Arsene Wenger sagde stop, ligesom han desuden var højt på listen for Newcastle, da der skulle findes en afløser for Rafael Benitez. 

Arteta selv forklarer dog nu, at han ikke har travlt med at blive manager, ligesom han har mål i City, som han ikke har opnået.

- Jeg har ikke travlt, og jeg har ikke følt, at jeg behøver at tage skridtet endnu. Det handler også om loyalitet, og når jeg lover, at jeg er tilgængelig (for City, red.) næste sæson, ligesom der er plads til forbedring, da vi har ambitionen om at vinde Champions League. Det stykke arbejde mangler vi, lyder det fra Arteta ifølge the Mirror.

Mikel Arteta har selv erfaring fra Premier League som spiller, hvor han var i både Everton og Arsenal. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED