AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:01:2020 19:11
Arteta: Der er 50 procents chance for en ny Arsenal-signing denne måned

Arsenal-træneren siger til dagens pressemøde, at det er 50-50, hvorvidt klubben når at signe nogen inden deadline.


Der er 50 procents chance for, at Arsenal-truppen når at blive tilført et nyt ansigt inden transfervinduets deadline næste fredag.

Det fortalte Mikel Arteta til fredagens pressemøde.

The Gunners er lige nu sat i forbindelse med den 23-årige ukrainske midterforsvarer Mykola Matviyenko fra Shakhtar Donetsk, men Arsenal-træneren nægtede at kommentere på spekulationen.

- Jeg vil ikke diskutere rygter offentligt. Det er sandt, at vi mangler spillere i defensiven, men der er også andre positioner. Lige nu er det 50-50, om der kommer nye spillere til, sagde spanieren.

Samtidigt er der rygter om, at Dani Ceballos ønsker sin lejekontrakt ophævet, da han savner spilletid.  Det ville Arteta hverken be- eller afkræfte.

- Jeg har haft en samtale med Dani, og jeg har hørt rygterne, men har intet at sige til dem.  Han må blive skadesfri og kæmpe for sin plads, sagde Arteta.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED