AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:04:2020 16:32
Arteta: Arsenal har tre forskellige transferplaner

Arsenal-træneren erkender, at klubben har været nødt til at tænke i forskellige scenarier for det kommende transfervindue på grund af coronakrisen.


Coronavirussen og pandemiens effekt på økonomien for fodboldklubber verden over betyder, at det kan være svært kun at have en plan for, hvordan det kommende transfervindue kommer til at forløbe.

Arsenal taber penge, men spillere bliver gradvist også mindre og mindre værd under krisen.  Derfor forbereder Mikel Arteta og The Gunners sig på op til tre forskellige scenarier.

- Jeg planlægger efter to eller tre forskellige scenarier, som vi kan stå overfor. Afhængigt af scenariet kan vi gøre mere, mindre ellere slet intet på transfermarkedet, siger Arteta til Sky Sports.

- Vi bliver nødt til at reagere dagligt, og vi aner ikke, hvordan den finansielle situation kommer til at se ud, hvad reglerne bliver, eller hvornår transfervinduet finder sted. Der er så mange ting, vi ikke kan kontrollere i øjeblikket.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED