Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:03:2021 12:32
Arteta afviser Barcelona-spekulation: Jeg fokuserer på Arsenal

Mikel Arteta har forholdt sig til rygterne om, at han anses som mulig fremtidig Barcelona-træner.


Mikel Arteta kender næsten FC Barcelona som sin egen bukselomme, for han fik sin egen fodboldmæssige opvækst i klubbens akademi, og hans mentor, Pep Guardiola, gik fra succes til succes, da han stod i spidsen for catalanerne.

Men det betyder ikke, at Arteta har travlt med at forlade Arsenal og overtage trænersædet hos de spanske giganter. Det forsikrede spanieren om til onsdagens pressemøde.

- Det er klart, at jeg blev opforstret der som spiller, så der vil altid være rygter, men jeg er helt fokuseret på det job, jeg har her i Arsenal. Vi har meget at udrette endnu, og jeg nyder det virkelig, sagde Arteta til onsdagens pressemøde.

Den pålidelige FC Barcelona-korrespondent Gerard Romero kunne forleden afsløre til RAC1, at Arteta skulle være en af de trænere, som præsidentkandidat Joan Laporta anså som mulig afløser for Ronald Koeman.

Og det kan meget vel være, at det er tilfældet. Det undrer i hvert fald ikke Arteta selv.

- Der er så mange involveret i et valg hos FC Barcelona, så det er klart, der altid vil være denne form for spekulation, når der er et valg i klubben, fortalte Arteta.

Ifølge Football London kan Arteta sagtens se sig selv stå i spidsen for FC Barcelona i fremtiden, men som han også tilkendegiver til pressemødet, har han endnu meget at opnå for The Gunners.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED