Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:01:2021 11:29
Arteta afslører: Denne position forstærker vi i dette transfervindue

Der har været meget tale om Arsenals jagt på en kreativ midtbanespiller, men det er ikke det eneste område, som klubben forsøger at signe en forstærkning til i dette transfervindue.


I sidste uge forlod tredjemålmand Matt Macey Arsenal og skiftede til Hibernian, og denne mandag er der meldinger fra The Athletic om, at klubben er åbne for at udleje andenmålmand Alex Runarsson i dette transfervindue.

Det efterlader kun Bernd Leno og en række talenter tilbage, og derfor har Arsenal intentioner om at hente en eller flere målmænd i dette transfervindue. Det kunne Mikel Arteta afsløre til mandagens pressemøde.

-  Vi analyserer på situationen med de tre målmandsposter, og vi finder en anden løsning - formentligt i dette transfervindue. Vi havde diskuteret situationen med Edu allerede i sommeren, men det gik ikke som planlagt på grund af situationen, hvor Emiliano Martinez forlod os, udtalte Arteta ifølge Football London.

- Derefter havde vi ikke meget tid til at gøre det, vi ønskede at gøre, så det prøver vi nu. Vi træffer en beslutning om, hvordan vi vil fortsætte med de tre målmandsposter.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED