Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:03:2021 17:43
Arteta åbner exit-døren for ung angriber: Min skyld, at han ikke får minutter

Eddie Nketiah er røget ned i angriber-hierarkiet i Arsenal, og manager Mikel Arteta anerkender, at der skal findes en løsning


21-årige Eddie Nketiah har i de seneste par år lignet et af de mest lovende unge talenter i Arsenal, men det håbede gennembrud har ikke rigtig materialiseret sig i denne sæson, hvor det blot er blevet til 319 Premier League-minutter fordelt over 14 optrædener. 

Angriberen blev sidst set, da han fik et enkelt minut mod Manchester United i slutningen af januar, og manager Mikel Arteta erkender blankt, at Nketiah ville have godt af flere minutter. Spanieren antyder samtidig, at det måske ikke bliver for The Gunners. 

- Han er fantastisk at arbejde sammen med og han fortjener minutter. Hvis han ikke får dem, så er det min skyld, udtaler han ifølge Football365. 

- Ja, der er (en risiko for, at hans udvikling går i stå, red.). For han har brug for at spille, og vi har gerne villet bruge ham lidt mere, og det har vi ikke gjort.

- For at være fair, så har han gjort det godt, når han har spillet. Men i hans alder og med det, han har gjort over de seneste tre sæsoner, så har han brug for flere minutter.

- Det er noget vi skal snakke åbent om og nå frem til den rigtige beslutning, tilføjer Arteta.

Eddie Nketiah har kontraktudløb i sommeren 2022, hvorfor et salg denne sommer kan ende med at komme på tale, hvis situationen ikke ændrer sig. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED