Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:03:2021 20:50
Arsenals transferstrategi: Afhænger af PL-placering

Arsenal og manager Mikel Arteta forbereder sig frem til sommer-transfervinduet, men det afhænger af placeringen i turneringen.


Mikel Arteta fortæller, at Arsenal i øjeblikket er i færd med at lægge transferplaner for sommeren, selvom det mest afhænger af holdets placering i indeværende sæson. 

Arsenal havde en forfærdelig start på denne sæson, inden de fik skuden vendt efter jul. 

The Gunners fortsætter dog med de usikre resultater, hvor de nu er at finde på en 10. plads i Premier League, men er stadig at finde i Europa League, hvilket kan være vejen tilbage til Champions League, såfremt at mandskabet vinder turneringen.

Forud for opgøret på Turf Moor, blev Arteta forholdt sig til det kommende transfervindue, om klubben skal ud at investere. 

- Vi vil se. Vi planlægger, hvad der skal ske til sommer, men det afhænger meget af, hvor og hvordan vi slutter sæsonen, siger Arteta til Evening Standard. 

- Jeg synes, hvad vi gjorde i december er uhørt for en klub som Arsenal. At gøre de ting, vi gjorde efterfølgende (transfers, red), fortæller dig også, hvor vi er. Jeg synes, det var meget nødvendigt. 

- Du tror på, du kan forbedre det, der allerede er i klubben. Når vi henter spillere udefra, er det for at gå til næste niveau. Alt er planlagt. Vi må se, fortæller manageren. 

Arsenal hentede blandt andet målmanden, Matt Ryan, fra Brighton og Martin Ødegaard på lejekontrakter for resten af sæsonen i januar.  


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED