AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:10:2019 10:05
Arsenals syndebuk: Kritikken er eskaleret og er for meget

Shkodran Mustafi føler, at kritikken fra Arsenal-fans er stukket af, da han også får skylden for et nederlag, selvom han ikke spiller.


Mange Arsenal-fans havde forventet, at Shkodran Mustafi forlod klubben i sommer, men sådan gik det ikke.

Senest har tyskeren selv udtalt, at han skifter for det rigtige, og det skyldes formentlig den massive kritik, han har fået.

Midtstopperen føler selv, at kritikken er blevet for meget.

- Det gik godt for mig i de første to år, men kort før jul i 2018 fik jeg en skade. Jeg har lavet nogle fejl, og de har skabt et rod, som jeg aldrig har oplevet før, siger Mustafi til Der Spiegel.

- Jeg var skadet i tre uger, og jeg blev sat på banen mod Liverpool uden træning, fordi træneren havde brug for mig. Vi var bagud 1-4 ved halvleg, og jeg så ikke god ud og blev skadet igen. Efterfølgende fik jeg mange negative kommentarer fra Arsenal-fans på Instagram og Twitter, og jeg fik også kritik i aviserne.

- Jeg er selvkritisk nok til at indrømme min fejl, og jeg kan også håndtere kritik, men kritikken er eskaleret og er irrationel. Jeg er blevet gjort til syndebuk. Nu får jeg skylden for et nederlag, selvom jeg ikke har spillet. 

- Der har været dage, hvor jeg har tvivlet på mig selv, men jeg er mentalt stærk. Min kone har også hjulpet mig og sagt: "Hvis du er så dårlig som folk siger, vil du ikke være VM-vinder og spille for Arsenal", lyder det fra Mustafi.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED