AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:04:2019 17:38
Arsenals lægestab: Ramsey kan blive klar til potentiel EL-finale

Ramsey blev som bekendt skadet i første halvleg af Europa League-kampen mellem Arsenal og Napoli. Unai Emery var efterfølgende ude at udtale, at Ramsey, grundet skaden, måske havde spillet sin sidste kamp for The Gunners. Og dog.


Aaron Ramsey er den spiller i Arsenal-truppen, der har været længst tid i klubben. Snart siger den målfarlige midtbanespiller farvel. Det er endnu uvist, om Ramsey har spillet sin sidste kamp for The Gunners.

Der er dog gode muligheder for, at Arsenals fans får Ramsey at se en sidste gang i Arsenal-trøjen, inden han smutter til Juventus.

Arsenals lægestab er ifølge Dailymail overbevist om, at waliseren kan være klar igen om cirka fire uger. Det betyder dermed, at Ramsey ikke kommer i spil til Europa League-semifinalerne, som det ser ud nu.

Derimod er Europa League-finalen inden for rækkevidde for den dygtige midtbanespiller. Det kræver dog, at Ramseys holdkammerater først formår at slå Valencia ud af Europa League.

Det ville i så fald betyde, at The Gunners kunne booke billet til finalen i Baku den 29. maj, og til den kamp vil der højst sandsynligt stå Aaron Ramsey på Arsenals holdkort.

Et Europa League-trofæ ville uomtvisteligt være den helt rigtige måde for Ramsey at sige farvel på.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED