Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:12:2020 19:26
Arsenals bænkevarmer: Tidl. FCN-keeper klar til at tage kampen op mod Leno

Alex Runar Runarsson er opsat på at slå førstevalget i Arsenal-målet Bernd Leno af.


Arsenal-keeperen Alex Runar Runarsson fortæller, at han ikke ville være skiftet til klubben, hvis ikke han troede på, at han kunne slå Bernd Leno af.
 
Runarsson skiftede til The Gunners i sommer fra franske Dijon i en handel til 1 million pund.
 
Den 25-årige målmand har langsomt vænnet sig til sit nye liv i England, selvom han indtil videre blot har optrådt en enkelt gang for Arsenal. Mod Dundalk i Europa League.
 
Torsdag forventes det, at Runarsson igen får chancen fra start, da Bernd Leno højst sandsynligt spares i Europa League-hjemmekampen mod Rapid Wien.
 
Kampen er en gylden mulighed for den islandske landsholdsspiller for at vise sit værd. 
 
Tror 100 procent på sin chance
 
Runarsson tror på, at han kan blive førstevalg på Emirates.
 
- Ja, jeg tror 100 procent på min chance. Ellers ville jeg ikke spille for denne klub, tror jeg, siger han til London Evening Standard.
 
- Jeg bliver nødt til at have en mentalitet, der siger, at jeg kan spille fast. Jeg bliver nødt til selv at tro på det - og vise det, uddyber islændingen.
 
- Ellers har man nok valgt den forkerte arbejdsplads, mener Runarsson.
 
Der opstod en reserveplads hos Arsenal, da Emi Martinez i sommer skiftede til Aston Villa for 20 millioner pund.
 
Samme målmandstræner som hos FC Nordsjælland
 
En lille sjov detalje til Runarssons kuriøse Arsenal-ophold, er, at han har samme målmandstræner, som han havde, da han var hos FC Nordsjælland.
 
Han hedder Iñaki Cana, og han har hjulpet islændingen med at falde på plads i den engelske hovedstad.
 
- Vores spillestil er meget lig hinanden, så han kan hjælpe mig med at forbedre nogle ting. Han er en smule ekstrem og forlanger meget, men det er kun godt. Der er ikke tid til at slappe af, lyder det fra Runarsson.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED