AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:02:2020 20:10
Arsenal undersøger muligheden for at give tidligere profil ordentligt farvel

Santi Cazorla drømmer om at kunne få en ordentlig afsked med Arsenal, og måske kan spanieren endda komme til at spille en kamp mere for den engelske klub.


Arsenal undersøger muligheder for at hente Santi Cazorla tilbage til Emirates Stadium.

Til et møde med fansene tidligere på ugen indikerede Arsenal ifølge football.london, at den spanske midtbanespiller kan vende tilbage på klubbens stadion for at sige farvel til fansene.

I hvilket omfang det drejer sig om, er endnu uklart, men Arsenal-fansene bør næppe sætte forventningerne op efter at Santi Cazorla skriver under på en ny kontrakt med the Gunners.

Derimod synes det mere sandsynligt, at han kommer til at trække Arsenal-trøjen over hovedet i en opvisningskamp mod Villarreal, hvor han spiller med succes i øjeblikket, i løbet af den kommende sommer.

Raul Sanllehi, der er chef for fodboldanliggender hos Arsenal, har et tæt forhold til Santi Cazorlas agent, og partnerne vil i den kommende tid diskutere, hvilke muligheder der foreligger.

Gennem sine seks år i Arsenal var Santi Cazorla en yderst populær spiller. Hans sidste tid i klubben bar dog præg af en alvorlig skade, og derfor var han næppe klar over, at hans sidste kamp skulle blive i en 6-0-sejr mod Ludogorets den 19. oktober 2016.

Han nåede at spille 180 kampe for London-klubben, inden han skiftede til Villarreal i sommeren 2018.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED