Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:06:2021 18:14
Arsenal-transfermål vil ikke til klubben - på grund af ingen Champions League

The Athletic skriver, at Jules Koundé er en spiller, som Arsenal desværre må kigge langt efter.


Det er nemmere at tiltrække nogle af verdens største spillere, når man kan love dem spilletid i verdens største klubturnering Champions League.

Desværre for Arsenal er det efterhånden en årrække siden, at klubben sidst har befundet sig i det fineste selskab, og det forhindrer dem i at signe en spiller som Jules Koundé.

Den franske Sevilla-profil skulle stå højt på The Gunners ønskeseddel over midterforsvarere, som klubben ønsker sig, men den 22-årige ønsker ikke at overveje et skifte til The Emirates, så længe klubben ikke kan tilbyde Champions League-fodbold. Det skriver The Athletic.

I stedet skulle Koundé lige nu se Manchester United, Chelsea og Real Madrid som de mest attraktive destinationer i øjeblikket, selvom ingen af de tre klubber har budt officielt.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED