AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:09:2019 16:52
Arsenal-transfermål i tvivl om sin fremtid: Det er i Guds hænder at træffe den rigtige beslutning

Juventus' Juan Cuadrado blev henover sommerens transfervindue ad flere omgange rygtet til Premier League, hvor både Arsenal og West Ham stod klar til at tage imod den 31-årige colombianer.


Juan Cuadrado har ikke fået den spilletid, han havde håbet på efter trænerskiftet i løbet af sommeren, hvor Massimiliano Allegri overdrog tøjlerne for det italienske mesterhold til den tidligere Chelsea-træner Maurizio Sarri. 

Imidlertid er det kun blevet til 19 minutters spilletid for Cuadrado - og dét endda på højre back-positionen, som er en relativt uvant plads for kantspilleren. Dog agter han at kæmpe for sin spilletid i Juventus, og han bekræfter, at han efter den nuværende landsholdspause vil opsøge ledelsen og snakke ud om fremtiden. 

- Så snart jeg er tilbage, skal vi have et møde for at afklare, hvad der skal ske. Det er i Guds hænder at træffe den bedste beslutning for mig, siger Juan Cuadrado ifølge teamtalk.com. 

Juan Cuadrado har blot et år tilbage af sin nuværende kontrakt med Juventus, der altså udløber til næste sommer. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED