AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:11:2019 14:53
Arsenal-talent er meget stolt at af være med i opløbet til ’Golden Boy’

Arsenals Matteo Guendouzi har afsløret sin stolthed over at være nomineret til den årlige ’Golden Boy-award’.


Den franske landsholdsspiller er blandt de sidste 20 nominerede spillere til prisen, der hylder Europas bedste unge spillere under 21 år.

Guendouzi er meget stolt af at være nomineret og samtidig benovet over at være nomineret iblandt andre så dygtige unge spillere.

- Det viser, at jeg har arbejdet hårdt i Arsenal, og at jeg også har gjort det godt på landsholdet, sagde Guendouzi til Arsenal Player ifølge Arsenals officielle hjemmeside.

- Jeg tror, at det er en anerkendelse af alt det hårde arbejde, jeg har lavet i klubben, og de gode præstationer, jeg har bidraget med, men det reflekterer også min udvikling til træning.

- Jeg er utrolig stolt af at være bland de 20 spillere under 21 år, der er nomineret til ’Golden Boy-prisen’ – det er fantastisk.

- Der er nogle super spillere nominerede. Vi ved, at der er spillere som Matthijs de Ligt og Joao Felix.

- Der er fantastiske spillere alle steder, og det er en vidunderlig pris, for hvem der nu vinder den.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED