Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:11:2020 16:03
Arsenal-talent efter første seniormål: Mit job at give manageren noget at tænke over

Folarin Balogun scorede torsdag sit første mål for Arsenal, og det 19-årige talent er klar til at gribe chancen


19-årige Folarin Balogun har i flere år bombet mål ind for Arsenals forskellige ungdomshold, og nu er den engelske centerforward klar til at tage skridtet op til førsteholdet. 

For mens The Gunners' mange angrebsprofiler har særdeles svært ved at ramme nettet for tiden, så skulle Balogun blot bruge et minut på banen mod Molde i Europa League torsdag aften for at score sit første mål for klubben.

- Mit job er bare at give manageren noget at tænke over. Jeg føler, at jeg fra i dag formåede at gøre, og jeg håber, at jeg får muligheden for at fortsætte med det, udtaler Balogun ifølge Arsenals hjemmeside. 

- Jeg er meget glad. Det viser, at alt det hårde arbejde jeg har udført over årene er ved at give afkast, tilføjer angriberen.

Folarin Balogun kan få sit næste chance i den røde trøje, når Arsenal søndag aften møder Wolves i Premier League. Der er kickoff kl. 20.15.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED