Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:10:2020 20:18
Arsenal-stjerne indrømmer: Frustreret over Artetas taktiske planer

Mikel Artetas taktiske planer kræver tilvænning.


Det er ikke alle, der er lige glade for, hvordan Mikel Arteta har valgt at gribe sine taktiske planer an.

Den brasilianske midtbanespiller, Willian, fortæller, at det har taget ham tid at vænne sig til en mere disciplineret rolle, siden han skiftede til Arsenal.
 
Foruden at være frustreret over Mikel Artetas taktikker, så fortæller Willian også, at han lærer en masse af den spanske træner.
 
Willian skiftede til Arsenal på en fri transfer, efter han forlod Chelsea i slutningen af 2019/20-sæsonen.
 
- Det har været en fed, ny oplevelse. Jeg har ikke arbejdet med en træner med samme mindset før, fortalte brasilianeren til hjemlandets Globo Esporte.
 
- Positionsspillet betyder ikke, at du ikke har frihed på banen. Men mange gange bliver nødt til at respektere din position på banen, fordi det vil hjælpe holdet.
 
- Det kan ske, at du slet ikke rør bolden, og at man så bliver frustreret, men Mikel siger altid, at man skal vente på bolden. Jeg har lært en masse. 
 
Arsenal møder Dundalk i Europa League-gruppespillet 20.55.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED