Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:05:2020 11:31
Arsenal-spillers kone stoppet med strømpistol i lufthavnen

Sead Kolasinac' kone kunne være havnet i fængsel, da hun medbragte en strømpistol under sin rejse til Storbritannien.


Det er ikke tilladt at medbringe en strømpistol, når man rejser ind i Storbritannien.

Det var Bella Kolasinac, der er gift med Arsenal-spilleren Sead Kolasinac, tilsyneladende ikke klar over, for hun blev stoppet i lufthavnen med en bagage, der indeholdt en strømpistol.

Sådan skriver the Sun.

Strømpistolen havde hun angiveligt fået tilladelse til i Tyskland, og derfor regnede hun angiveligt også med, at hun måtte tage den med til Storbritannien.

- Det hele var en misforståelse. Pistolen var stadig indpakket, og den havde ingen batterier, siger en talsmand for Kolasinac.

Potentielt set kunne hun ifølge the Mirror have fået en fængselsstraf på seks måneder, men hun slap afsted med en advarsel efter at være ankommet med privatfly fra Frankfurt.

Bella Kolasinac rejste til Tyskland efter en episode, hvor Mesut Özil og Sead Kolasinac blev truet med en kniv af to røvere på åben gade.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED