Arsenal sejrede i første runde på St. James' Park

Af Emil Eire Frerk Olsen
11.08.2019 Kl. 14:59
The Gunners vandt søndag 1-0 over Newcastle på St. James' Park. Pierre-Emerick Aubameyang blev matchvinder.

Søndag eftermiddag tog Newcastle imod Arsenal på St. James' Park i Premier Leagues første spillerunde.

Newcastle startede med den brasilianske angriber Joenlinton på toppen som eneste nye navn, mens Arsenal-talenterne Reiss Nelson og Joe Willock ligeledes blev tildelt deres første Premier League-startere – de respektive bænke huserede til gengæld hele syv nye navne, hvor Nicolas Pépé var en af dem.

Langt hen af første halvleg var tilskuerne vidne til en lige affære, hvor især hjemmeholdets nye mand Joenlinton kom til et par større chancer.

Arsenal fik dog arbejdet sig bedre og bedre ind i opgøret – Aubameyang kom efter en halv times spil til The Gunners' hidtidige bedste chance, da han modtog en bold i dybden, men afslutningen haltede.

Efter 59 minutters spil gik den dog ikke længere for hjemmeholdet, der havde efterladt mere og mere initiativ til Arsenal – Maitland-Niles erobrede en bold på midten og sendte Aubameyang fri, som sikkert eksekverede chancen. 1-0 til gæsterne.

Efterfølgende var der ikke meget at komme med for The Magpies, der ikke formåede at ændre på resultatet før dommer Martin Atkinsons sidste fløjt.

Under kampen debuterede både Dani Ceballos, Nicolas Pépé og Martinelli for Arsenal som indskiftere.