AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:01:2019 17:18
Arsenal-profiler tilbage på træningsbanen

Skadeslisten bliver mindre i Arsenal og onsdag var flere profiler tilbage på træningsbanen.


Arsenal-manager Unai Emery har de seneste uger været tvunget til at tænke alternativt, da flere af profilerne fra startopstillingen har været henvist til sidelinjen på grund af skader.

Forud for weekendens runde lysner det imidlertid på skadesfronten for The Gunners, da seks af klubbens skadede spillere deltog i onsdagens træning. Anfører Laurent Koscielny, Shkodran Mustafi og Nacho Monreal var nogle af de spillere, som atter var tilbage på træningsbanen efter mindre skader.

Endnu mere glædeligt var det, at også Mesut Özil og Hector Bellerin viser fremgang efter en længere pause. Den tyske profil, der har været rygtet væk fra Emirates gennem efteråret, har været ude med en knæskade, mens Hector Bellerin har været ude med en lægskade siden midten af december.

Om de seks spillere når at komme i spil til weekendens kamp er endnu usikkert, men under alle omstændigheder må Unai Emery glæde sig over, at skadelisten endelig svinder ind.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED