Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:10:2021 21:34
Arsenal-profil: Jeg ser ikke fodbold

Det er ikke interessant for Ben White at se fodbold.


Ben White er selv en rigtig dygtig fodboldspiller, men han interesserer sig ikke nok for sporten til at se kampe i fjernsynet.

Det fortæller han i et interview med Sky Sports.

- Jeg så ikke fodbold, da jeg var yngre. Det gør jeg stadig ikke. Jeg elskede bare at spille det – ikke se det, siger White.

Han har derfor heller ikke det store kendskab til Arsenal-legenden Patrick Vieira, som er manager for weekendens modstander fra Crystal Palace.

- Så jeg ved ikke så meget om de ældre generationer, men jeg ved, at Vieira var en rigtig god spiller. Men jeg kender ikke detaljerne, lyder det fra Arsenal-spilleren, der skiftede fra Brighton for et stort millionbeløb i sommerens transfervindue.

Indtil videre har han fået fuld spilletid i fem af Arsenals syv Premier League-kampe, og han lader nu til at have etableret sig som fast mand i det centrale forsvar.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE