Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:01:2022 10:56
Arsenal-profil: Jeg burde være klog nok

Skuffelsen var stor i Arsenal efter nederlaget i Carabao Cup-semifinalen til Liverpool. Nu undskylder spiller.


Arsenal fik en mand udvist i begge semifinaler mod Liverpool. 

Indtil videre i denne sæson har de fået fire af slagsen - og flest blandt alle Premier League klubber, siden Mikel Artetas ankomst - Læs mere her.

Thomas Partey fik to gule kort, som blev vekslet til et rødt. Nu undskylder han til alle fansene på sin Instagram-profil.

Blandt andet begrunder han hændelsen med, at det er en del af hans personlighed:

- Jeg er ansvarlig for alt det, der skete og vil tage imod al kritik. Jeg skulle have været mere intelligent og lade være med at gå ind i tacklingen, da jeg allerede havde et gult kort. Men det er min personlighed: Jeg elsker at kæmpe om hver en bold, skriver midtbanespilleren. 

- Jeg elsker min klub og mit land, selvom tingene ikke altid udfolder sig, som jeg ønsker det. Jeg vil fortsætte med at arbejdere hårdere og få ting på rette køl. 

- Jeg kom tilbage for at få Arsenal i finalen, men det skete ikke som planlagt. Jeg vil fortsætte med at give alt på banen, fordi fodbold er mit liv, og det er hvad jeg laver. 

- Jeg er slet ikke glad ved det, der skete i går og til AFCON, men jeg forstår at tingene kun ændrer sig ved hårdt arbejde, så det vil jeg gøre. Tak. 

Ghaneseren udtrykker både sin utilfredshed med Arsenals exit, men også Ghanas exit i AFCON til Comoros, som var en stor skuffelse. 

Chelsea skal derfor møde Liverpool i finalen, som spilles den 27. februar. 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE