Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:11:2020 11:18
Arsenal-profil efter sammenstød med holdkammerat: Det viser karakter

Dani Ceballos ser positive ting i, at der udspillede sig en lille fight på Arsenals træningsanlæg.


Under landskampspausen blev der gået til stålet i Arsenal, og det udmøntede sig i en hanekamp mellem Dani Ceballos og David Luiz.

Situationen blev hurtigt afmonteret, og ifølge Dani Ceballos viser det, at Arsenal bevæger sig i den rigtige retning under Mikel Arteta.

- Det var ikke en eksemplarisk opførsel, men det er godt at se, at Arsenal er i live, og at holdet har karakter, fortæller Ceballos ifølge Sky Sports.

- Holdet var næsten dødt, men efter Artetas ankomst har vi vundet FA Cuppen og Community Shield. Det er end ikke et år siden, at han ankom, og han har givet en radikal ændring til klubben.

Arteta nedspillede episoden, men han lovede samtidig, at der ville være konsekvenser, hvis han opdager, hvem der har lækket det til pressen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED