Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:06:2021 15:49
Arsenal-profil beder om beslutning: Er jeg købt eller solgt?

Ainsley Maitland-Niles efterlyser en beslutning fra Arsenal omkring sin fremtid.


Ved starten af sidste sæson så det ud til, at Ainsley Maitland-Niles måske endelig ville få chancen for at bide sig fast i den centrale midtbaneposition, englænderen angiveligt selv skulle ønske, men langsomt gled han igen ud af Mikel Artetas startellever.

I februar valgte han derfor at drage til West Bromwich for at få fast spilletid, og kan han ikke se frem til minutter på banen for Arsenal i næste sæson, er han klar til at takke af.

- Jeg ønsker en beslutning og noget klarhed, så jeg kan arbejde med dem, jeg skal arbejde med. Jeg vil gerne vide, hvad der sker, og hvor Arsenal ser mig. Fungerer det, fungerer det, men gør det ikke, så kysser jeg farvel til Arsenal, fortæller Ainsley Maitland-Niles til The Telegraph.

- Det ville være meget nemmere, hvis de ringede mig op i morgen og fortalte mig, om de har planer for mig, eller om de ønsker at sælge mig. Jeg har hørt, de forsøger at lave plads i truppen og tjene nogle penge, men jeg er ikke sikker.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED