AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:05:2020 09:37
Arsenal-profil afslører: Har været i dialog med Benfica

Arsenals David Luiz fortæller, at han har snakket med Benfica om et fremtidigt skifte.


David Luiz har været fast mand for Arsenal i denne sæson, men brasilianerens kontrakt udløber til sommer, og indtil videre er parterne ikke nået til enighed om en ny aftale.

Samtidig har 33-årige Luiz ikke lagt skjul på, at han drømmer om at slutte karrieren i Benfica, og nu kan den erfarne forsvarsspillere så afsløre, at han allerede har været i kontakt med portugiserne: 

- Jeg har allerede talt med Vieira (Luís Filipe Vieira, Benficas præsident, red.) om en retur, siger Luiz, der spillede for Benfica fra 2007 til 2011. 

Tiden må nu vise, om Luiz allerede skifter til den portugisiske storklub til sommer, eller om han forlænger opholdet i Arsenal. 

Arsenal har mulighed for at forlænge Luiz' kontrakt med yderligere ét år, men indtil videre har de altså ikke gjort brug af den mulighed. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED