AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:06:2019 09:51
Arsenal overhaler indenom: Vil signe dette Liverpool transfermål

Matt Targett fra Southampton er en ombejlet herre i engelsk fodbold, og nu er Liverpool ifølge Teamtalk ikke alene om interessen.


Den unge talentfulde venstreback er nu også på ønskelisten hos The Gunners, der leder desperat efter en ny back, idet Monreal nærmer sig afslutningen af sin karriere, mens Sead Kolasinac ikke har den fornødne klasse til Champions League-fodbold.

For Liverpools vedkommende leder man efter en backup til Andy Robertson, der har spillet en fremragende sæson hos The Reds, mens Alberto Moreno forlader Anfield denne sommer.

Targett er dog ikke alene om beslutningen, idet Englands trænere har opfordret den unge back om at søge spilletid for at sikre sig en plads på den engelske landshold i fremtiden.

Den hurtige back spillede blot 13 Premier League kampe på St. Marys i sidste sæson og vil derfor med stor sandsynlighed lede efter en klub, der kan møde hans krav om spilletid.
 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED