Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:11:2021 14:42
Arsenal- og Liverpool-emne afslører: Barcelona-skiftede kollapsede

En skade satte en stopper for et sommerskifte til Barcelona.


I 2017/18-sæsonen var Renato Sanches for en stund i Premier League, da han blev udlejet til Swansea fra Bayern München.

I dag spiller han for Lille, hvor han har leveret mange gode præstationer, og det har også sat ham i forbindelse med andre klubber.

Arsenal og Liverpool er bl.a. blevet meldt som mulige bejlere, og der var rygter om, at Liverpool ville gøre et forsøg i sommer, men efter en skade var en transfer usandsynlig.

Nu fortæller hovedpersonen selv, at han var tæt på Barcelona og ikke Liverpool.

- Det var meningen, at jeg skulle til Barcelona i sommer, men min skade ødelagde det hele. Derfor kollapsede skiftet til Barcelona, siger portugiseren til L'Equipe.

Renato Sanches bliver også spurgt ind til de seneste transferrygter:

- Måske er AC Milan og Arsenal interesseret, men jeg ved det ikke. Jeg har snakket med min agent, og jeg ved, hvilke klubber der ringer, men jeg kan ikke sige det nu.

- Jeg ved, at jeg er klar. Hvis det kommer et bud, så vil jeg finde ud af, hvad der er bedst for mig, lyder det fra Renato Sanches


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE