AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:12:2019 09:55
Arsenal og Leicester jagter Champions League-angriber

Ifølge The Nation er Arsenal og Leicester interesserede i Emmanuel Dennis fra Club Brügge.


Ind i mellem ser man en ny stjerne i international fodbold, der tager fansene med storm, og sådan er det tilfældet med Emmanuel Dennis fra Club Brügge.

Selvom Erling Håland har stjålet de fleste overskrifter i dette års udgave af Champions League, er der alligevel en del, der holder vågent øje med den nigerianske angriber.

Første gang, man så Dennis, var da han scorede to kasser mod Real Madrid, og han viste i den kamp hurtighed og direkthed over for Madrid-forsvarerne.

Skal man tro det nigerianske medie, The Nation, fangede Dennis Arsenal og Leicesters øjne i kampen, og rapporten hævder, at de nu er interesserede i ham.

Skulle det komme på tale, vil det angiveligt allerede være i januar, da Dennis angiveligt selv er meget åben over for et skifte til Premier League, hvor hans spillestil passer perfekt til.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED