Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:01:2021 20:18
Arsenal-midtstopper hylder Özil: Han vil altid være assistkongen

Shkodran Mustafi hylder Mesut Özil, der er meget tæt på at gennemføre et skifte til Fenerbache.


Mesut Özil skifter inden længe til tyrkiske Fenerbache. De seneste meldinger lyder, at der kun mangler en underskrift på papirene.

Den tyske midtbanespiller skifter væk fra Arsenal efter en hård afslutning, hvor han har været ude i kulden og har modtaget meget kritik.

Tårnhøj løn, dårlige attituder og skuffende præstationer er nogle af de ting, som Mesut Özil er blevet klandret for gennem de seneste par sæsoner.

Det er dog ikke fortjent, hvis man spørger hans landsmand i Arsenal, Shkodran Mustafi, der hylder Mesut Özil for hans tid hos The Gunners.

På Twitter har midtstopperen kun rosende ord til Mesut Özil, som han nåede at spille sammen med en del sæsoner i londonklubben.

- Min bror, du har altid været den mest uselviske spiller både på og udenfor banen. Du vil altid blive husket som assistkongen, skriver Shkodran Mustafi.

Mesut Özil kom til Arsenal i 2013, og han har gennem årene været en profil på holdet, men i løbet af de seneste par sæsoner er det gået galt.

Nu venter der et nyt eventyr i det tyrkiske for den 32-årige tysker.

 

 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED