AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:11:2018 10:46
Arsenal-legender bøjer sig i støvet: Spurs er ikke langt fra at vinde trofæer

David Seaman synes, Spurs bliver stærkere år for år og efterhånden er tæt på at vinde trofæer.


Spurs holdt Champions League-drømmen i live tirsdagens comeback mod PSV,  og i Premier League har holdet haft sin bedste start på Premier League nogensinde.

Derfor mener den tidligere Arsenal-målmand David Seaman, at de bitre rivaler fra Nordlondon kommer tættere og tættere på et trofæ sæson for sæson.

- De er slet ikke langt fra at vinde titler. De kommer tættere på hver sæson set med mine øjne, udtalte Seaman i radioprogrammet Alan Brazil Sports Breakfast.

Særligt imponeret er Seaman over Tottenhams evne til at beholde sine topspillere og skaffe resultater,  selvom holdet måske ikke spiller sit bedste fodbold for tiden.

- Mange folk snakker om, at de ikke spiller godt, men de har haft deres bedste start på Premier League nogensinde, og de har stadig en chance i Champions League, sagde Seaman.

- De udvikler sig hele tiden, og de formår at beholde sine spillere og få de bedste til at underskrive nye langtidskontrakter.  Set med mine øjne udvikler Tottenham sig virkelig meget. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED