AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:09:2018 19:49
Arsenal-legende: Torreira kan blive Arsenals Kanté

Gilberto Silva tror, at Lucas Torreira kan blive en stor gevinst for Arsenal.


Unai Emery hentede flere nye spillere til Arsenal i sommerens transfervindue, og en af dem var Lucas Torreira fra Sampdoria.

Den uruguayanske midtbanespiller blev ervhvervet for £26 millioner og har allerede leveret flere gode præstationer for The Gunners.

Arsenal-legenden, Gilberto Silva, tror og håber, at Lucas Torreira kan have samme indflydelse på Arsenal, som N'Golo Kanté har i Chelsea.

- Det er ikke let at spille i Premier League. Man skal arbejde hårdt for at blive anset for at være en topspiller og udvikle sig for hver kamp og hver sæson, siger Silva til London Evening Standard og fortsætter:

- Men han har potentialet til at få samme rolle som Kanté. Det så vi til VM, hvor han gjorde rigtig godt for Uruguay, lyder 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED